Preparant la Trobada Musical 2023

Dimecres passat, 22 de març, es va celebrar una reunió a l’auditori de l’Eliana per a preparar la Trobada Musical de centres educatius del Camp de Túria, activitat que forma part de la programació de la Trobada d’escoles en valencià, l’Eliana 2023.

En la reunió van concretar-se les necessitats tècniques i materials dels centres educatius participants, amb l’objectiu que l’activitat es realitze de manera satisfactòria. A més, els centres van facilitar el repertori que interpretaran i el format de participació (cor, grup instrumental, grup de danses…). Finalment, es va acordar l’horari de l’activitat i la distribució de centres educatius en cadascun dels dos dies (3 i 4 de maig) en què es farà l’activitat.

A la sessió de treball, a més de persones de la Coordinadora pel Valencià Camp de Túria i professorat dels centres participants, van assistir el tècnic de so de l’Auditori i la tècnica de promoció del valencià de l’Ajuntament de l’Eliana.

La Trobada Musical és, any rere any, un dels actes més emblemàtics de la Trobada d’escoles en valencià del Camp de Túria. Enguany es preveu la participació de més de 700 alumnes i 50 mestres i professors/ores.

La Coordinadora pel valencià Camp de Túria agraïx el treball del professorat i de l’alumnat i el suport absolut de l’Ajuntament de l’Eliana per fer possible un esdeveniment musical comarcal de tanta importància.

Amb aquesta reunió s’ha iniciat oficialment el compte enrere per a la celebració de la Trobada Musical 2023. No et perdes les novetats sobre aquest esdeveniment!
Segueix les xarxes socials amb els hashtags #Trobades2023 #CampDeTúria #TrobadaMusical2023 #Eliana.

Top