Torna el cicle de conferències ‘Foguera’ al Camp de Túria

El divendres 20 d’octubre l’Eliana acollirà la jornada “Dones en espai de poder: experiències”

Foguera, el cicle de conferències organitzat per Escola Valenciana i Tresdeu, torna al Camp de Túria per a promoure la diversitat i vitalitat cultural al País Valencià, oferint un espai d’intercanvi d’idees i reflexió entorn de l’evolució de la cultura popular valenciana al segle XXI també a les comarques.

És per això que, divendres 20 d’octubre, la torre del Virrei de l’Eliana acollirà una nova cita d’aquest cicle de conferències sobre activisme, cultura i pensament que portarà per títol “Dones en espai de poder: experiències”.

A partir de les 18.30 hores, dones representatives de diversos espais com la ciència, l’esport, la música, la política i la comunicació reflexionaran sobre els desafiaments i èxits de les dones en l’assoliment de llocs de poder i com han canviat les coses en els últims anys.

A més, la jornada es tancarà amb música en directe gràcies a l’actuació de Noelia Llorens, “Titana”, una de les referents del cant d’estil actual. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament, prèvia inscripció al formulari (inscripcions ací)

 

Top