Cicle Foguera 2022

El cicle de conferències impulsat per Escola Valenciana l’any passat torna enguany després de l’èxit de la primera edició, aquesta vegada, amb actes a la nostra comarca, el Camp de Túria. L’acte a la comarca te el suport de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, l’Institut d’Estudis comarcals de Camp de Túria, Tresdeu Media i Escola Valenciana.

La nova cultura popular com a premissa del Foguera, es podrà gaudir a la Pobla de Vallbona el divendres 9 de setembre a les 19.30 hores a la Casa Gran, el Museu Etnològic de la Pobla de Vallbona.

La taula rodona, Feminisme i indústria musical, estarà composta per la cantant i gestora musical May Ibáñez, la productora Iris Stella i Míriam Ferrer (Laborde), cantant i guitarrista del grup Lisansinson i moderada per Amparo Ingresa, membre de la junta de Coordinadora pel valencià Camp de Túria. Per finalitzar l’acte, la compositora, guitarrista i cantant Sandra Monfort compartirà amb les persones assistents la seua música que mescla sons tradicionals i avantguardistes.

El cicle Foguera també es podrà gaudir el dijous 8 de setembre a Catarroja i el dissabte 10 de setembre al Jardí Botànic de València.

A la pàgina web oficial foguera.info es pot trobar tota la informació de les jornades i realitzar la inscripció gratuïta per poder assistir.

Top