Primera Trobada de secundària al Camp de Túria

La Coordinadora pel Valencià Camp de Túria fa més de vint anys que organitzem activitats diverses a la comarca, entre les quals la Trobada d’escoles en valencià i el Premi Sambori.

Amb la voluntat d’ampliar el ventall d’activitats i diversificar la nostra oferta lúdica, cultural i educativa, fem un pas endavant i, en aquest curs 2022-2023, organitzarem la Trobada d’escoles en valencià de Secundària, amb el suport de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

La Trobada es farà de matí, en horari lectiu, i tindrà un format similar a les clàssiques trobades, atés que l’alumnat gaudirà de tallers, activitats artístiques i un concert com a cloenda de la jornada. Totes les activitats tindran en compte els interessos i les inquietuds del públic al qual s’adrecen.

La comissió organitzadora de la Trobada ja ha començat les reunions de treball per anar enllestint una activitat que altres comarques ja realitzen de manera satisfactòria. La comissió organitzadora està formada per representants de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, els diferents IES de la comarca, el CFPA de la Pobla de Vallbona i la Coordinadora pel valencià Camp de Túria.

Top