I Trobada de Secundària del Camp de Túria

Aquest divendres, la Pobla de Vallbona ha acollit la I Trobada d’Escola Valenciana de Secundària del Camp de Túria, que forma part de les Trobades 2023 amb el lema “Recuperem el verd”.

El president de la Coordinadora pel Valencià Camp de Túria, Voro Golfe, ha manifestat “l’enorme satisfacció de la Coordinadora per la resposta dels IES de la comarca i que han fet possible aquesta I Trobada de Secundària, en la que han participat vora 900 alumnes de 9 instituts”. Golfe també ha destacat l’èxit d’aquesta primera Trobada, “que ha estat un èxit gràcies al suport del professorat, així com l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona”.

La jornada ha arrancat amb l’arribada de l’estudiantat procedent dels IES participants. Després de les paraules de benvinguda als centres educatius participants, han tingut lloc els tallers a càrrec d’Escola Valenciana, l’IES Les Alfàbegues de Bétera, l’IES Camp de Túria de Llíria, l’IES l’Eliana, l’IES Laurona de Llíria, L’IES Les Rodanes de Vilamarxant, l’IES El Quint i l’IES Pla de Nadal de Riba-roja de Túria, el CIEM Unió Musical de Llíria, l’IES La Vereda de la Pobla de Vallbona, l’Institut Valencià de la Joventut, presidència de la Generalitat Valenciana, CCOO, l’STEPV, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i la Coordinadora pel Valencià Camp de Túria.

Per tancar la jornada, el grup musical La Fúmiga ha ofert una xarrada i ha interpretat algunes de les seues cançons en format reduït i acústic.

Podeu descarregar el díptic de les activitats i tallers que es varen dur a terme a la Trobada de Secundària del Camp de Túria a través del següent Díptic Trobada la Pobla de Vallbona 2023.

Si voleu veure fotos de la Trobada, podeu accedir a través del següent enllaç.

Top