Presentació Voluntariat a l’Eliana

El passat dijous 6 d’octubre es va presentar al saló de plens de l’ajuntament de l’Eliana el Voluntariat pel valencià, un projecte desenvolupat per Escola Valenciana arreu del territori, l’objectiu del qual és posar en contacte persones voluntàries que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Per poder desenvolupar converses variades i interessants, Escola Valenciana facilita materials de suport als ajuntaments adherits al projecte perquè els posen a l’abast de les parelles lingüístiques.

L’Ajuntament de l’Eliana s’ha adherit al programa de manera desinteressada amb la voluntat d’oferir-lo a la població del municipi i amb el desig de contribuir a l’ús i la promoció del nostre idioma.

Des del consistori asseguren que la campanya ha estat un èxit. La previsió inicial era la de formar al voltant de 10 parelles lingüístiques, però, a les poques setmanes, ja se superava amb escreix aquesta quantitat.

La Coordinadora pel valencià del Camp de Túria ha reconegut la tasca de promoció feta pel departament de promoció lingüística, circumstància que s’ha traduït en l’èxit de participació.

Top