Trobada Musical d’Escoles Camp de Túria 2023

Aquest any, la Trobada Musical va tenir lloc els dies 3 i 4 de maig a l’Auditori Municipal de l’Eliana, on es va reunir l’alumnat de diversos centres educatius de la comarca del Camp de Túria per a mostrar les seues habilitats musicals i gaudir de l’experiència de tocar en un auditori enfront d’una audiència en directe.

Els centres participants varen ser: CEIP l’Olivera de l’Eliana, CRA Alt Carraixet d’Olocau i Gàtova, CEIP Cervantes de Riba-roja de Túria, CEIP Lloma del Mas de Bétera, IES les Rodanes de Vilamarxant, CEIP Mas de Tous de la Pobla de Vallbona, CIEM Unió Musical de Llíria, CEIP Sant Miquel de Llíria, CEIP Sant Vicent de Llíria, IES Laurona de Llíria, IES l’Eliana, CEIP Monte Alegre de l’Eliana, CEIP el Garbí de l’Eliana i CEIP Verge del Carmen de l’Eliana.

Durant els dos dies de la trobada, l’alumnat va interpretar diferents peces musicals, des de cançons populars fins a temes més contemporanis. També van tenir l’oportunitat de compartir les seues experiències musicals i d’aprendre unes de les altres.

La Trobada Musical d’Escoles del Camp de Túria ha estat tot un èxit, gràcies a la dedicació i esforç de l’estudiantat i del professorat. Esperem amb impaciència la pròxima edició de la Trobada Musical d’Escoles del Camp de Túria i la participació de més centres educatius i alumnes talentosos!

Deixem un recull de les fotos dels dos dies d’actuacions en el següent enllaç i el video resum.

Top